2019 BAHAR DÖNEMİ VİZE SINAVLARI TELAFİ SINAV DUYURUSU

2019 Bahar Döneminde Muhasebe bakiyesi olan ve/ veya vize sınavlarına katılamayan (sadece geçerli resmi mazareti fakülte kurulu tarafından onaylananlar) öğrencilerin dikkatine:

Üniversitemiz muhasebesine Bahar 2019 dönemine ait eğitim harcı borcu olup vize sınav kartı alamayan öğrencilerin, kalan bakiyelerini tamamlamaları, halinde 29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında sınavlarına 50TL ders başı ödeme (Ziraat  Bankası:1985005005 nolu hesaba yapılacaktır) ile sınava   başvurma hakları olacaktır. Başvuruların ilgili fakülte sekreterliğine yapılması önemle rica olunur. Geç başvurular kabul edilmeyecektir. Ayrıca bu son sınav hakkı olacaktır.

İlgili sınavlar sınavları 6 Mayıs- 8 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.