2017 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI TELAFİ SINAV DUYURUSU

15.01.2018

2017 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI

TELAFİ SINAV DUYURUSU

2017 GÜZ Döneminde Muhasebe bakiyesi olan ve/ veya final sınavlarına katılamayan (devam sorunu olmayan ve vize sınavına katılan), final sınavlarına giremeyen öğrencilerin dikkatine:

Üniversitemiz muhasebesine GÜZ 2017 dönemine ait eğitim harcı borcu olup final sınav kartı alamayan öğrencilerin, kalan bakiyelerini tamamlamaları, halinde 25 OCAK  – 31 OCAK  tarihleri arasında  sınavlarına 50 TL  ders başı ödeme (Ziraat Bankası :1985005005 nolu hesaba yapılacaktır) ile sınava başvurma hakları olacaktır. Başvuruların ilgili fakülte sekreterliğine yapılması önemle rica olunur. Geç başvurular kabul edilmeyecektir.

İlgili sınavlar Bütünleme  sınavları ile beraber 1ŞUBAT-6 ŞUBAT  2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

2017 FALL SEMESTER FINAL EXAM

MAKE-UP EXAM ANNOUNCEMENT

The students who did not attend the final examinations of FALL  2017 Semester due to either incomplete payment or who missed the exam (only for students who have already attended the midterm exam and do not have attendance problems).

Any students who were unable to obtain their exam entrance cards to take the final examinations due to the debt of FALL  2017 Semester; should submit their applications to take the make-ups between 25 JANUARY to 31 JANUARY 2018 to the relevant Faculty Secretary.

A payment of 50 TL per examination needs to be made to GAU’s account no: 301-6099354 in Koop Bank.  All students must ensure that they do not have any debt in their accounts and appropriate decision is obtained.

The make-up exams will be held between 1 January  to 6 January 2018, and late applications will not be accepted.

Director of Admissions & Registrar