AKADEMİK BURS/ ACADEMIC SCHOLARSHIP

Tarih: 22/01/2018

15/01/2018

ÖNEMLİ DUYURU

Sevgili öğrencilerimiz ; ilk akademik yılını, en az 10 dersle tamamlayan ve genel not ortalaması (CGPA) 3.50 nin üzerinde olan öğrencilerin BAHAR 2018 Akademik dönemi akademik burs başvuruları 26 OCAK – 7 ŞUBAT 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular öğrenci işlerinden alacakları formla  ve/veya internetten kayit@gau.edu.tr adresinden mail aracılığı ile başvuru yapılabilir.(maille başvuran öğrencilerinin konfirme almaları önemle rica olunur. Aksi halde başvurları geçersiz kabul edilecektir.) İlgili burslar dönemseldir.

-----------------------------------------------------------------------------

ATTENTION

Dear students, can apply for an academic scholarship for Spring 2018 after completing first academic year with minimum 10 credited courses and having a CGPA minimum of 3.50 out of 4.00. The deadline to apply for an academic scholarship for Spring 2018  is between 26th January to 7h  of February 2018  . You can get an application form from admission office or apply by internet kayit@gau.edu.tr.   (Students who would like to apply by mail,  need to get confirmation that Admission Office has received their appication.)  Academic scholarship applications must be made every semeseter according to defined announcement by Admission Office .

Regards,

Zerin Gürler,