SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜSEM Hastane Enfeksiyonları Sertifika Programı Sona Erdi

GAÜSEM Hastane Enfeksiyonları Sertifika Programı Sona Erdi

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM) tarafından, gerçekleştirilen “Hastane Enfeksiyonları” Eğitimi sertifika töreniyle sona erdi.


 


Hastane Enfeksiyonları Eğitimi, GAÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Başustaoğlu, Hümeyra Zengin, Burcu Çınar ve Yıldız Kılıç tarafından verildi.


 


Eğitimi veren hocalara GAÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç.Dr. Sualp Davut tarafından Teşekkür  Belgesi takdim edildi.  Eğitimin tamamlanmasının ardından düzenlenen sertifika töreninde katılımcılara sertifikaları eğitimi veren hocaları tarafından verildi.


 


Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Başusatoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi;


 


“Girne Amerikan Üniversitesi’nde  3 gün süren GAÜSEM Hastane Enfeksiyonları Eğitim (Sertifika) Programımızı Türk Hastane Enfeksiyonları ve Kontrolü Derneğinin katkıları ile 33 katılımla gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin son derece keyif aldığı ve verimli geçen bir süreç oldu. Bu eğitimi gerçekleştirmek üzere bize değerli desteklerini veren sayın Hümeyra Zengin, Burcu Çınar (Hacettepe Tıp Fakültesi) ve Yıldız Kılıç (Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi) hocalarımıza sonsuz teşekkürler. Ayrıca bu eğitimi gerçekleştirebilmemiz için desteklerini esirgemeyen Genel Sekreterimiz Sayın Doç. Dr. Sualp Davut hocama ve GAÜSEM müdürü Ayşegül Nacak hocama vede tabi ki katılan öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.