Kapat
Giriş Yap
GAU Network etki alanından hesabınızda oturum açın.
Kaydınız yok mu? Şimdi Kaydolun !
Giriş Yap :  
Kullanıcı Adı : Kullanıcı adımı unuttum
Şifre : Şifremi Unuttum
Üye değil misiniz? Şimdi kaydolun!
Kullancı Adı : GAU Web Mail  
Adım Soyadım :
E-Mail Adresim :
Kayıt Ol : GAU Web Mail  
E-Mail Adresiniz :
Adınız Soyadınız :
Kayıt Ol : GAU Öğenci Mail  
Öğrenci Numaranız :
Adınız Soyadınız :
Kayıt Ol : GAU Öğrenci Bilgi Sistemi  
E-Mail Adresiniz :
Adınız Soyadınız :
Kullanıcı Adı : GAU Öğrenci Bilgi Sistemi  
E-Mail Adresiniz :
Adınız Soyadınız :
Şifre : GAU Öğrenci Bilgi Sistemi  
E-Mail Adresiniz :
Öğrenci Numaranız :
Kullanıcı Adı : GAU Kütüphane  
E-Mail Adresiniz :
Öğrenci Numaranız :
Kayıt Ol : GAU Kütüphane  
E-Mail Adresiniz :
Öğrenci Numaranız :

LABORATUVAR AĞIRLIKLI BİR EĞİTİMİN DORUK NOKTASI; ECZACILIK FAKÜLTELERİ

Tarih: 03/01/2017

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eczacılık Fakültesi, Kuzey Kıbrıs’taki yüksek eğitimin en genç fakültelerinden biri olmasına rağmen,  öğrenci sayısı ve  “uluslararası öğrenci” paydasından alacağı yeni öğrencileri ile “çok uluslu” bir fakülte görünümüne kavuşmayı hedefliyor.


Girne Amerikan Üniversitesi Eczacılık Fakültesi; Türkiye Cumhuriyeti, Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) ile  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti,  Yüksek Öğretim Planlama, Denetleme ve Akreditasyon Kurulu (YÖDAK) tarafından gerçekleştirilen akredite işlemlerinin ardından, kurulumunu  2014-2015  Akademik Yılı’nda yaptı.


GAÜ Eczacılık Fakültesi,  muadilleri gibi beş senelik eğitim süresine sahip bir fakülte. Özellikle; sağlık ile ilgili alanların, önümüzdeki yılların, küresel anlamda en değerli meslekler grubunda olacağının vurgulandığı bu dönemde;  eczacılık fakülteleri;  laboratuvar derslerine en çok gereksinim duyan ve her sınıfın, haftada en az yaklaşık olarak 10 saat laboratuvar ders yükü  ile bir çok eğitim formasyonundan farklılık ve ayrıcalık içeriyor.